绝妙好词论坛 (www.toppoem.cn)互动区|▒ 齐天乐 ▒| → 大家玩个游戏吧--看贴吐真言!

共有29393人关注过本帖树形打印

帅哥哟,离线,有人找我吗?
寒斋
  51楼 个性首页 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信
  发帖心情 Post By:2006-3-24 15:19:16

I like that

and do you like english pop music like when you believe and color of the wind ?

downstairs,what about you?

支持(0中立(0反对(0单帖管理 | 引用 | 回复 回到顶部
美女呀,离线,留言给我吧!
如梦
  52楼 个性首页 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信
等级:管理员 帖子:2363 积分:17664 威望:0 精华:0 注册:2006-2-26 20:35:03
  发帖心情 Post By:2006-3-24 15:32:48

i like the both. my favorite singer is Sarah Mclachlan. i listen her songs every night.

downstairs, what about you?

如梦出江淮,绝妙好词细剪裁。寄语新朋与旧友:闲也须来!忙也须来!
支持(0中立(0反对(0单帖管理 | 引用 | 回复 回到顶部
寒斋
  53楼 个性首页 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信
  发帖心情 Post By:2006-3-24 17:42:54

Born on January 28th, 1968, Sarah McLachlan has reached a level of artistic maturity that most artists take years to attain. Since releasing Touch in the late 1980s, the Halifax, Nova Scotia native has explored her own unique musical interests, indifferent to current trends and fads.

I like her music much! we are the same!

downstairs, what do you like to eat? what is your favorite food?

如梦
  54楼 个性首页 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信
等级:管理员 帖子:2363 积分:17664 威望:0 精华:0 注册:2006-2-26 20:35:03
  发帖心情 Post By:2006-3-25 0:37:14

fruits. always fruits. don't think i am a vegetarian, i eat meat as well.

downstairs, when do you go to bed every day?

如梦出江淮,绝妙好词细剪裁。寄语新朋与旧友:闲也须来!忙也须来!
寒斋
  55楼 个性首页 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信
  发帖心情 Post By:2006-3-25 20:28:39

always at midnight!

downstairs, what the kind of a man do you like?

如梦
  56楼 个性首页 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信
  发帖心情 Post By:2006-3-26 22:57:30

kind, humour, bright, thoughtful.

downstairs, what kind of girl do you like?

寒斋
  57楼 个性首页 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信
  发帖心情 Post By:2006-3-27 12:13:03

I am that man what you like. haha

kind smart and pretty girl

downstairs,what are you doing these days?

如梦
  58楼 个性首页 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信
  发帖心情 Post By:2006-3-27 14:53:32

you mean last weekend? i've been at school with classmates.

downstairs, tell me a joke, alright?

段二
  59楼 个性首页 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信
  发帖心情 Post By:2006-3-27 18:49:44

昨天一个人到超市购物,突然一位少妇非常亲切地站在我面前,我一时手足无措。令人惊奇的是,该女士一下子喊出了我的姓名,并自我介绍说是我初中同学。说实话,我脑子里一团糨糊,因为她的变化太大了,我一时还真对不上号。于是我一边开动大脑搜索,一边不失礼貌地跟她搭话。结果,竟然鬼使神差地说出这样一句:“谢谢你,这么长时间了,你还爱着我呢……”

楼下的,满意否?

[此贴子已经被如梦于2006-03-27 21:46:38编辑过]

如梦
  60楼 个性首页 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信
  发帖心情 Post By:2006-3-27 21:51:28

风流倜傥的段二说的笑话岂能不满意。段二就是段二。哈哈,高。

(特别说明一下:原贴字号太小,如梦就编辑了一下。)

楼下的,你曾酒后驾车吗?

总数 128 上一页 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 下一页 ..13

返回版面帖子列表

大家玩个游戏吧--看贴吐真言!

签名